Reviews

Bedrijfsnaam

Kwaliteit

Erg tevreden over de kwaliteit van het gedane spuitwerk. Geert is overduidelijk een man met passie voor zijn vak! Streeft enkel naar perfectie en dat reflecteert in het genre auto’s wat de revue passeert. Samengevat een aanrader!

Bedrijfsnaam

Prettige ervaring

Via iemand terecht gekomen bij Geert na schade aan mijn Audi. Het feit dat geert voor mij alle zorgen uit handen nam en het contact met alle partijen onderhield in combinatie met kwaliteit boven kwantiteit was een zeer prettige ervaring. Echte aanrader, een vakman, weet waarover hij spreekt.

Bedrijfsnaam

Grandioos

Na ruim 3 jaren zoeken ben ik bij PCC autoschade terecht gekomen. Ik wilde graag in mijn Chrysler PT Cruiser suïcide achterdeuren. Geert heeft deze uitdaging aangenomen en ik moet zeggen, tot mijn volle tevredenheid uitgevoerd. Zowel in in Nederland alsook daar buiten, krijg ik veel positieve reacties. En… zover ik weet is er geen PT Cruiser in Europa die deze suïcide deuren heeft.
Verder ook nog heel belangrijk, de after sales service van Pcc Autoschade is grandioos.

Bedrijfsnaam

Uitmuntend

Prachtige werkwijze, uitmuntend resultaat. Als liefhebber van mooi lakwerk is dit the place to go!

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken?

Neem telefonisch contact op of stuur een e-mail.

06 4182 4538 Werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×