Op hoog niveau

Restauratie

Het restaureren van een Oldtimer draait om perfectie en details. Elk detail is belangrijk bij een restauratie,  maar de wensen van de klant zijn zeker zo belangrijk.

Neem contact op

Sterke punten:

  • Alles in eigen huis

  • Zelf plaatwerk maken

  • Uitgebreide kleur database

  • Top kwaliteit

  • Passie voor oldtimers

Oldtimer restauratie

Het restaureren van een Oldtimer draait om perfectie en details. Elk detail is belangrijk bij een restauratie, maar de wensen van de klant zijn zeker zo belangrijk. Of u voor pure originaliteit gaat of u gaat voor moderne verbeteringen, alles is mogelijk.

Authentieke restauratie

Onze plaatwerkerij beschikt over de gereedschappen, en natuurlijk ook de vakmensen waarin het mogelijk is plaatdelen nieuw te vervaardigen of te herstellen als deze niet meer beschikbaar zijn of simpelweg niet van de juiste kwaliteit zijn. Daardoor is een authentieke restauratie gegarandeerd.

Classic Car Colors

Ook de spuiterij is voorzien van de modernste materialen, en door de samenwerking met Glasurite en Classic Car Colors kunnen we authentieke kleuren en recepten samenbrengen met hoogwaardige nieuwe lak systemen. Daarin is het mogelijk een kleur certificaat te krijgen van Glasurite dat waarborgt dat de lak is gemaakt uit het oude recept, en in een modern lak systeem waardoor u wel geniet van alle voordelen. Van oudsher zijn er veel Oldtimers toen der tijd gespoten in Glasurite waardoor er veel originele recepten beschikbaar zijn.

In de gallery staan een aantal auto`s die wij onder handen genomen hebben.


Bekijk galerij

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken?

Neem telefonisch contact op of stuur een e-mail.

06 4182 4538 Werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×