Pcc autoschade

Detailen

Bij ons bestaat ook de mogelijkheid om uw auto te laten detailen. In de breedste zin van het woord!

Bij ons bestaat ook de mogelijkheid om uw auto te laten detailen. In de breedste zin van het woord! Daarmee wordt bedoeld een auto die al gerestaureerd is of gewoon goed is maar die net niet aan alle wensen voldoet, wel naar wens maken.

Dat kan zijn een bepaalde afwerking die mist of  grondig en diep polijst werk.

Een mooi voorbeeld is de Chevrolet Apache die we gedaan hebben, die was al eens gerestaureerd en later bijgewerkt door de vorige eigenaar. Beide waren niet naar de kwaliteit van die nieuwe eigenaar.

Het dashboard bijvoorbeeld was mooi afgewerkt alleen zat je nog tegen de onderkant van de stuurkolom aan te kijken, daarvoor hebben wij een custom plaatdeel gemaakt dat alles afwerkt.

Ook zat de gehele auto onder de spuitnevel van het bijwerken van de onderkant, dit hebben we verwijdert en volledig diep gepolijst, delen die andere mankementen hadden zijn gespoten. Als laatste is de auto afgewerkt in de Swissvax, dit is de meest hoogwaardige lakbescherming op de markt.

Het voordeel van deze behandeling bij ons dat alles in eigen huis gebeurt, zodra iets niet te polijsten is kunnen we snel schakelen met spuitwerk. En u hoeft maar 1 keer de auto weg te brengen. Ook weten wij zo zeker dat er geen siliconen zijn gebruikt waardoor wij problemen krijgen met het spuitwerk.

Heef u ook iets dat niet helemaal naar wens is? Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat er mogelijk is.

 

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken?

Neem telefonisch contact op of stuur een e-mail.

06 4182 4538 Werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×