Ons specialisme

Oldtimer schadeherstel

Schade aan uw geliefde oldtimer is het ergste dat je als oldtimer bezitter kunt bedenken, zeker als je een bijzonder exemplaar in bezit hebt.

Neem contact op

Sterke punten:

  • Zelf plaatwerk maken

  • Uitgebreide lak database

  • Kennis van ondergronden

  • Passie voor oldtimers

  • Waarde besef van een oldtimer

Oldtimerschade herstel

Schade aan uw geliefde oldtimer is het ergste dat u als oldtimer bezitter kunt bedenken, zeker als u een bijzonder exemplaar in bezit hebt.

Plaatwerk kan worden nagemaakt tot in detail

Een oldtimer schade wordt vaak door de verzekeraars en/of tegenpartijen onderschat. Van veel oldtimers zijn niet zo maar onderdelen te koop, daar komt bij dat het in veel gevallen van cruciaal belang is dat de originele onderdelen bij de auto blijven en dat de auto merk correct wordt afgemonteerd, de juiste boutjes en klemmen op de juiste plek. En wanneer de plaatwerk delen niet meer verkrijgbaar zijn en niet te herstellen maken wij ze tot in detail na.

 

Schade herstel van hoge kwaliteit

Hierin hebben wij een goede reputatie opgebouwd bij zowel klanten, verzekeraars en schade experts, Hierdoor kunnen wij hierdoor schade herstel van hoge kwaliteit garanderen.

Inmiddels hebben wij een uitgebreid netwerk opgebouwd van specialisten die ons hierin ondersteunen.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken?

Neem telefonisch contact op of stuur een e-mail.

06 4182 4538 Werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×