Restauratie projecten

Chevrolet Apache

  • Chevrolet Apache

  • 554 stroker engine

  • Full detail

  • Swissvax

Deze Chevrolet Apache is in het verleden door de vorige eigenaar gerestaureerd en later nog eens bij gewerkt, maar dit was niet naar de maatstaven van de nieuwe eigenaar gedaan. Daarom hebben wij de auto gedetailed zoals we dat noemen. Alle puntjes op de I.

Aller eerst was hij slecht gespoten en zat hij compleet onder de verf nevel, die is verwijderd en vervolgens hebben we de hele auto gepolijst en zo veel mogelijk spuitfouten verwijderd. Het dak was slecht strak gemaakt en ook liet de verf los, andere delen die niet te polijsten waren zijn gespoten. Ook het chroomwerk zat onder de verfnevel en is helemaal verwijdert.

Achter op de bak waren verschillende naden niet afgekit, dat hebben we ook gedaan.

De binnenschermen zijn gezandstraald en opnieuw zwart gespoten, ook het front en motorkap slot zijn gestraald en gelakt.

De binnenkant was mooi aangekleed alleen zag de onderkant van de stuurkolom er niet mooi uit, daarvoor hebben wij een custom afdekking gemaakt. Ook had het gaspedaal te veel speling die we hebben hersteld.

na de complete behandeling is de Pickup afgewerkt in een Swissvax lak bescherming om toekomstig vuil makkelijk te kunnen verwijderen.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken?

Neem telefonisch contact op of stuur een e-mail.

06 4182 4538 Werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×